Sarajevo, 26.01.2020 | 13:41
     14:35 Japan iz ptičije perspektive, japanski dokumentarni serijal, 3. dio           15:35 Vijesti           15:45 Harry Potter i zatočenik Azkabana, američki igrani film, r.           17:55 Muzika jednog vremena, muzičko-dokumentarni serijal, 13. emisija, r.           18:35 Urgentni centar, igrana serija, 10. epizoda           19:30 Dnevnik 2           20:10 Lud, zbunjen, normalan, igrana serija, 12+            21:25 Slatke muke, igrana serija, 5. epizoda           21:55 Syriana, američki igrani film, 12+     
BHRT RTRS Live program Radija FBiH
Kontakt
FAQ
Postavi homepage
Vremenska prognoza
Start FTV TV vodič Radio FBiH Opće informacije Marketing Javne nabavke      TELETEXT
 
 
Program Televizije FBiH
sada
Hljeb i sloboda, mini-serija, 2. dio
14:35
Japan iz ptičije perspektive, japanski dokumentarni serijal, 3. dio
15:35
Vijesti
15:45
Harry Potter i zatočenik Azkabana, američki igrani film, r.
17:55
Muzika jednog vremena, muzičko-dokumentarni serijal, 13. emisija, r.
18:35
Urgentni centar, igrana serija, 10. epizoda
19:30
Dnevnik 2
20:10
Lud, zbunjen, normalan, igrana serija, 12+
21:25
Slatke muke, igrana serija, 5. epizoda
21:55
Syriana, američki igrani film, 12+
 
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned
Program Radija FBiH
sada
Strani hitovi
14:00
Vijesti
14:03
Fonograf
15:00
Vijesti
15:05
Sedmica u kulturi
15:30
Muzika raspoloženja
16:00
Obrazovni program - repriza
16:30
Retro balade
17:00
Vijesti u 5
17:20
Sport
17:30
Bh. muzika
18:00
Bosna srebrena – repriza
18:30
Muzika meridijana
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO
/Your face sounds familiar/
tv show program
petkom u 21.05
04.10.2019.

 

Federalna televizija započinje emitiranje pete sezone humanitarnog show  programa „Tvoje lice zvuči poznato“.

Ovogodišnji muzičko-scenski spektakl bit će potpuno drugačiji jer će u njemu učestvovati najbolji takmičari prethodnh sezona - ALL STARS. A ko su takmičari koji će nas iznova oduševiti svojim imitacijama i od kojih već unaprijed možemo očekivati veličanstveni spektakl?

U „Tvoje lice zvuči poznato“ poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svjetske muzičke zvijezde, a njihov nastup ocjenjuju publika, drugi takmičari i žiri. Ana Kokić, Danijel Kajmakoski, Nenad Knežević, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Edita Aradinović, Nenad Pagonis, Ivana Peters, Dragan Kojić Keba, Katarina Bogićević - ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog showa! Osvojili su nas u prethodnim sezonama, sada je red da se opet zaljubimo u njih.

Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentirat će i ocjenjivati stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član.
Glumica Dubravka Mijatović dobija novu ulogu. Ona će ocjenjivati kandidate na osnovu toga koliko su dobro iznijeli određenu imitaciju. Vokalno umijeće kandidata ocjenjivat će Dušan Alagić, koji do sada također nije bio dio nijednog takmičenja, a priznat je u muzičkim vodama jer iza njegovog imena stoji veliki broj hitova. Njima će se pridružiti i multimedijalni umjetnik Uroš Đurić koji će svakom takmičaru i njegovom izvođenju pristupiti sa različitih strana.

Kroz sve epizode vodit će nas Marija Kilibarda koja je odavno postala zaštitno lice ovog show programa.

Ono što je posebno bitno kod ovog formata jeste, da za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika. Poeni koje takmičari osvoje sabiraju se i na osnovu njih se pravi rang lista,  sve do polufinalne emisije.
Ipak, nova supersezona TLZP donosi i nešto drugačija pravila. Najbolji od najboljih učesnika iz prethodnih sezona TLZP čije imitacije muzičara ćemo pratiti narednih mjeseci, podijeljeni su u pet timova. Pobjednik svake epizode je tim i pobjednik supersezone bit će također tim.

Show je humanitarnog karaktera, te će tako pobjednik novac, koji je prikupljen glasovima, dodijeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

U tehničko-produkcijskom smislu, ovo je veoma zahtjevan format koji će gledatelje iznova oduševiti. O  fantastičnim i nevjerovatnim transformacijama takmičara brinut će opet cijeli tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve do vrhunskih maskera i šminkera.
Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i takmičari koji će nas sve iznenaditi!

 

 
Start | FTV | TV vodič | Teletext | Radio FBiH | Opće informacije | Marketing | Kontakti | FAQ | Vremenska prognoza | BHRT | RTRS

Preuzimanje sadržaja sa stranice samo uz pismenu dozvolu ili navođenje izvora (www.rtvfbih.ba).

Copyright
© 2005-2007 RTVFBiH - All rights reserved
design and development DWS and DSD March-May 2007