Sarajevo, 15.10.2019 | 16:22
     17:00 Federacija danas           17:30 Sestre, igrana serija           18:20 Lud, zbunjen, normalan, igrana serija           19:15 Super Loto, prijenos izvlačenja           19:30 Dnevnik 2           **:** Sport / Vremenska prognoza           20:10 Dosje: Tijanin zakon, dokumentarni serijal, 1. epizoda, 12+           21:10 Horvatovi, igrana serija           22:15 Paralele, vanjskopolitički magazin           22:50 Dnevnik 3     
BHRT RTRS Live program Radija FBiH
Kontakt
FAQ
Postavi homepage
Vremenska prognoza
Start FTV TV vodič Radio FBiH Opće informacije Marketing Javne nabavke      TELETEXT
 
 
Program Televizije FBiH
sada
Čista ljubav, igrana serija
17:00
Federacija danas
17:30
Sestre, igrana serija
18:20
Lud, zbunjen, normalan, igrana serija
19:15
Super Loto, prijenos izvlačenja
19:30
Dnevnik 2
Sport / Vremenska prognoza
20:10
Dosje: Tijanin zakon, dokumentarni serijal, 1. epizoda, 12+
21:10
Horvatovi, igrana serija
22:15
Paralele, vanjskopolitički magazin
22:50
Dnevnik 3
23:55
Istine i laži, igrana serija
 
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned
Program Radija FBiH
sada
Jukebix
16:30
Muzika meridijana
17:00
Vijesti u 5
17:30
Sport
17:40
Bh. muzika
18:00
Porodični magazin - repriza
19:00
Vijesti
19:03
Jukebox
19:30
Muzika meridijana
20:00
Vijesti
20:03
Pop i Rock legende
21:00
Vijesti
21:03
Zvukopis
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned

NOVI CRTIĆI
U PROGRAMU FEDERALNE TELEVIZIJE


U jesenjoj shemi Federalne televizije, u jutarnjem terminu Programa za djecu i mlade, one najmlađe očekuju novi crtani filmovi, kao i premijerne epizode serijala koje Federalna TV već emitira.


Chibi Maruko Chan
Radoznala, pomalo neposlušna, i sa uvijek spremnim izgovorom za sve svoje nestašluke. Ako postoje tri načina da se nešto uradi, Chibi bira četvrti: svoj način. Ali je dobra, i što je jako važno, s njom nikada nije dosadno.
Osmogodišnja Chibi živi sa roditeljima, djedom i bakom u prosječnoj japanskoj porodici. Ali nije tipična Japanka. Red, rad i disciplina za nju imaju malo drugačije značenje. Red ne poštuje naročito, radi samo koliko mora, a disciplina... disciplina je dosadna.
Viking Vik
U vikinškom selu, velika pamet izgleda dolazi u malom pakovanju. Kad hrabri i snažni Vikinzi ne mogu mišićima riješiti prepreku, tu je dovitljivi mali Vik. On uvijek ima rješenje.
Viking Viki živi u selu sa majkom Ylvom i ocem Halvarom – vikinškim poglavicom. Vikinzi su inače neustrašivi i snažni, ali je Vik mali i sramežljiv. No on posjeduje dar koji ga čini posebnim – pamet! Zapravo, ima dovoljno pameti za cijelo selo.
Ekipa malih maca
Ako mislite da mačke samo mjauču, varate se! One znaju i pjevati! Ponekad osnuju i bend! A kad ne pjevaju, onda pomažu drugim životinjama, ali i spašavaju svoje gazde. Ili su one gazde...?
Lampoa, Miladyja, Piloua i Polpetta su četiri slatka mačka koji osnivaju muzičku grupu Buffycats. Vježbaju i igraju se u garaži bake Pine, a kad ne pjevaju, onda kreativnošću rješavaju probleme kako bi pomogli drugim živoinjama i ljudima. Crtana serija promiče pozitivne stavove i na zabavan način prenosi obrazovne poruke koje se bave temama poput tolerancije, različitosti i solidarnosti.
Wissper
Wissper je djevojčica koja ima poseban dar: kada je neka životinja u opasnosti, samo prošapuće: “šššššš” i transporitira se kako bi joj pomogla. Ali ako je životinja zločesta, onda i Wissper postaje stroga.
Robovlakovi
U svijetu u kojemu žive samo vlakovi postoji pet specijalnih vlakova - oni se mogu transformirati u robote - robovlakove. Njihova glavna zadaća: spasiti svoje sugrađane od zlih mračnih sila.
Hajdi
Hajdi, malena petogodnišnja djevojčica, u potpunosti transformiše živote svog djeda i svojih prijatelja - zahvaljujući njoj, njihove tužne priče dobivaju sretne završetke. 

 
Start | FTV | TV vodič | Teletext | Radio FBiH | Opće informacije | Marketing | Kontakti | FAQ | Vremenska prognoza | BHRT | RTRS

Preuzimanje sadržaja sa stranice samo uz pismenu dozvolu ili navođenje izvora (www.rtvfbih.ba).

Copyright
© 2005-2007 RTVFBiH - All rights reserved
design and development DWS and DSD March-May 2007