Sarajevo, 26.01.2020 | 12:57
     14:35 Japan iz ptičije perspektive, japanski dokumentarni serijal, 3. dio           15:35 Vijesti           15:45 Harry Potter i zatočenik Azkabana, američki igrani film, r.           17:55 Muzika jednog vremena, muzičko-dokumentarni serijal, 13. emisija, r.           18:35 Urgentni centar, igrana serija, 10. epizoda           19:30 Dnevnik 2           20:10 Lud, zbunjen, normalan, igrana serija, 12+            21:25 Slatke muke, igrana serija, 5. epizoda           21:55 Syriana, američki igrani film, 12+     
BHRT RTRS Live program Radija FBiH
Kontakt
FAQ
Postavi homepage
Vremenska prognoza
Start FTV TV vodič Radio FBiH Opće informacije Marketing Javne nabavke      TELETEXT
 
 
Program Televizije FBiH
sada
Hljeb i sloboda, mini-serija, 2. dio
14:35
Japan iz ptičije perspektive, japanski dokumentarni serijal, 3. dio
15:35
Vijesti
15:45
Harry Potter i zatočenik Azkabana, američki igrani film, r.
17:55
Muzika jednog vremena, muzičko-dokumentarni serijal, 13. emisija, r.
18:35
Urgentni centar, igrana serija, 10. epizoda
19:30
Dnevnik 2
20:10
Lud, zbunjen, normalan, igrana serija, 12+
21:25
Slatke muke, igrana serija, 5. epizoda
21:55
Syriana, američki igrani film, 12+
 
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned
Program Radija FBiH
sada
Narodna muzika
13:00
Strani hitovi
14:00
Vijesti
14:03
Fonograf
15:00
Vijesti
15:05
Sedmica u kulturi
15:30
Muzika raspoloženja
16:00
Obrazovni program - repriza
16:30
Retro balade
17:00
Vijesti u 5
17:20
Sport
17:30
Bh. muzika
18:00
Bosna srebrena – repriza
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned

NOVI CRTIĆI
U PROGRAMU FEDERALNE TELEVIZIJE


U jesenjoj shemi Federalne televizije, u jutarnjem terminu Programa za djecu i mlade, one najmlađe očekuju novi crtani filmovi, kao i premijerne epizode serijala koje Federalna TV već emitira.


Chibi Maruko Chan
Radoznala, pomalo neposlušna, i sa uvijek spremnim izgovorom za sve svoje nestašluke. Ako postoje tri načina da se nešto uradi, Chibi bira četvrti: svoj način. Ali je dobra, i što je jako važno, s njom nikada nije dosadno.
Osmogodišnja Chibi živi sa roditeljima, djedom i bakom u prosječnoj japanskoj porodici. Ali nije tipična Japanka. Red, rad i disciplina za nju imaju malo drugačije značenje. Red ne poštuje naročito, radi samo koliko mora, a disciplina... disciplina je dosadna.
Viking Vik
U vikinškom selu, velika pamet izgleda dolazi u malom pakovanju. Kad hrabri i snažni Vikinzi ne mogu mišićima riješiti prepreku, tu je dovitljivi mali Vik. On uvijek ima rješenje.
Viking Viki živi u selu sa majkom Ylvom i ocem Halvarom – vikinškim poglavicom. Vikinzi su inače neustrašivi i snažni, ali je Vik mali i sramežljiv. No on posjeduje dar koji ga čini posebnim – pamet! Zapravo, ima dovoljno pameti za cijelo selo.
Ekipa malih maca
Ako mislite da mačke samo mjauču, varate se! One znaju i pjevati! Ponekad osnuju i bend! A kad ne pjevaju, onda pomažu drugim životinjama, ali i spašavaju svoje gazde. Ili su one gazde...?
Lampoa, Miladyja, Piloua i Polpetta su četiri slatka mačka koji osnivaju muzičku grupu Buffycats. Vježbaju i igraju se u garaži bake Pine, a kad ne pjevaju, onda kreativnošću rješavaju probleme kako bi pomogli drugim živoinjama i ljudima. Crtana serija promiče pozitivne stavove i na zabavan način prenosi obrazovne poruke koje se bave temama poput tolerancije, različitosti i solidarnosti.
Wissper
Wissper je djevojčica koja ima poseban dar: kada je neka životinja u opasnosti, samo prošapuće: “šššššš” i transporitira se kako bi joj pomogla. Ali ako je životinja zločesta, onda i Wissper postaje stroga.
Robovlakovi
U svijetu u kojemu žive samo vlakovi postoji pet specijalnih vlakova - oni se mogu transformirati u robote - robovlakove. Njihova glavna zadaća: spasiti svoje sugrađane od zlih mračnih sila.
Hajdi
Hajdi, malena petogodnišnja djevojčica, u potpunosti transformiše živote svog djeda i svojih prijatelja - zahvaljujući njoj, njihove tužne priče dobivaju sretne završetke. 

 
Start | FTV | TV vodič | Teletext | Radio FBiH | Opće informacije | Marketing | Kontakti | FAQ | Vremenska prognoza | BHRT | RTRS

Preuzimanje sadržaja sa stranice samo uz pismenu dozvolu ili navođenje izvora (www.rtvfbih.ba).

Copyright
© 2005-2007 RTVFBiH - All rights reserved
design and development DWS and DSD March-May 2007