Sarajevo, 02.10.2022 | 23:43
   
BHRT RTRS Live program Radija FBiH
Kontakt
FAQ
Postavi homepage
Vremenska prognoza
Start FTV TV vodič Radio FBiH Opće informacije Marketing Javne nabavke      TELETEXT
 
 
Program Televizije FBiH
sada
Opšti/Opći Izbori 2022.
 
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned
Program Radija FBiH
sada
Radio drama
 
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned

ŽENSKI RAJ
italijanska igrana serija, 4. sezona
ponedjeljak - petak u 16:10
od 15.11.2021. godine


Od 15. novembra Federalna televizija najavljuje početak emitiranja četvrte sezone italijanske igrane serije „Ženski raj“. Nove priče, nove likove i neočekivane obrate, gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 16:10h.

Oktobar je 1960. godine. Italija je još pod dojmom Olimpijskih igara, za svakoga je budućnost san koji se može ostvariti, a Ženski raj je najljepša robna kuća u Milanu koja ispunjava želje svojih kupaca.
Vlasnik i direktor još uvijek je Vittorio Conti, kojeg uskoro očekuje vjenčanje sa Martom Guarnieri, a nju nalazimo kako se bori sa starim, ali i novim otkucajima srca.
Nicoletta, nakon rođenja kćerke Margherite, a rastrzana između Cesarea i Riccarda, pokušava postići sentimentalnu ravnotežu u životu.
Gabriella se vratila iz Pariza s novim znanjima, postaje dizajnerica u Ženskom raju i ulazi u svijet koji nije poznavala ranije. Put preko Alpa donio je puno promjena. Ona je samouvjerenija, sofisticiranija, manje naivna.
Čak i za Robertu, Gabriellinu najbolju prijateljicu i cimericu, život sprema velike promjene. U svojim danima posvećenim studiranju i radu, u iščekivanju povratka Federica Cattanea iz vojske, pojavljuje se Marcello Barbieri, muškarac čiji stil života ne odobrava, ali kojim je fascinirana. Federicov iznenadni povratak stavit će je pred težak izbor.
U Villi Guarnieri uvijek je teško izbjeći obiteljske sukobe, tako da je novi savez između Umberta i Adelaide konstantno na kušnji. Riccardo Guarnieri izgubio je veliki dio svoje bezbrižnosti i površnosti.
U kući Amatovih isčekuju rođaka Rocca, koji nikada prije nije napustio rodno selo, te će se Agnes i Salvatore morati suočiti s njegovim procesom emancipacije u modernom milanskom okruženju. Salvatore Amato, osim poteškoća zbog prisilnih profesionalnih izbora, morat će se suočiti sa novim Gabriellinim svjetonazorima.
Poteškoće u kući Cattaneovih nisu ograničene samo na priču o Nicoletti, jer nepredviđeni događaji donose opet u pitanje odnos između Luciana i Silvije.
Angela i Marcello Barbieri stižu u svijet Ženskog raja. Sa sobom donose samo tajne koje najradije ne bi otkrili, i puni su ambicija i snova.

Robna kuća Ženski raj i dalje će biti centar svih događaja, pratimo život nove Venere, ali i nove šefice osoblja, gospođe Molinari. Serija uključuje i novo okruženje - Cinema Corso, priča priču o ženama i njihovim vrijednostima, njihovim težnjama, osjećajima, solidarnosti, ljubavi, majčinstvu i radu,
neovisnosti, želji za emancipacijom i obiteljskim vezama.

Dame i gospodo, vrijeme je za otvaranje!

 

 
Start | FTV | TV vodič | Teletext | Radio FBiH | Opće informacije | Marketing | Kontakti | FAQ | Vremenska prognoza | BHRT | RTRS

Preuzimanje sadržaja sa stranice samo uz pismenu dozvolu ili navođenje izvora (www.rtvfbih.ba).

Copyright
© 2005-2007 RTVFBiH - All rights reserved
design and development DWS and DSD March-May 2007